ریمل یکی از محبوب‌ترین ابزار زیبایی چشم

ریمل چشم، یکی از محبوب‌ترین و متداول ترین ابزار زیبایی چشم می‌باشد که استفاده از آن آسان است، و بلافاصله اثر قابل توجهی می گذارد. ریمل، مژه ها را حجیم تر کرده و چشم شما را زیباتر می کند و با تفکیک مژها، باعث می شود که چشم بزرگتر بنظر برسد.

ریمل ها بر اساس نوع و رنگ ماده و برس انواع مختلفی دارند که هریک کاربرد و تاثیر متفاوت نیز بر مژه‌ها دارد. شما باید با توجه نوع و رنگ چهره ،چشم و مژه‌های خود‌ و همچنین کاربردی که از یک ریمل انتظار دارید ریملتان را انتخاب کنید.

انواع ریمل ها بر اساس نوع کاربرد

• ریمل حجم دهنده (Volume Mascara)

باعث پرپشت نشان دادن مژه‌ها می‌شود.آنها معمولا فرمول غلیظ تری دارند و ممکن است حاوی پلیمرهای سیلیکون یا موم باشند که باعث می شود مژه های شما پرتر بنظر برسد.

و برای خانم‌هایی که مژه‌هایشان نازک و یا با حجم کم و فواصل زیاد است مناسب می‌باشد.

ریمل های حجم دهنده برسی تپل و ضخیم دارند و با یک حرکت حجم زیادی از ریمل را در تمام جهت های مژه می نشانند.

• ریمل بلند کننده ( Lengthening Mascara )

ریمل بلند کننده معمولا مواد تشکیل دهنده ای مانند الیاف دارد که می توانند خودشان را به مژه های شما بچسبانند تا مژه ها ظاهر بلندتری پیدا کنند. آنها فرمولی دارند که می توانید بدون تجمع ریمل روی مژه ها، چند لایه از آن را روی هم بزنید. این نوع ریمل برای مژه‌هایی با حجم کافی اما کوتاه مناسب است. 

• ریمل فر کننده

این نوع ریمل به مژه ها شکل می دهد و مژه ها را به سمت بالا حالت می‌دهند. ریمل های فر کننده معمولا حاوی پلیمر و رزین هستند تا به حفظ فر مژه ها بطور موقت کمک کنند. باید بیشترین مقدار ریمل فر کننده را به ریشه ی مژه ها بزنید تا شکل بگیرند. ریمل فر کننده برای خانم هایی که مژه‌هایی صاف و بدون حالت دارند گزینه مناسبی است.

• ریمل ضد آب (Waterproof Mascara)

این ریمل‌ها در برابر آب و تعریق مقاوم بوده و باعث سیاهی اطراف چشم نمی‌شود. ریمل‌های ضدآب حاوی موم و روغن های معدنی هستند. اگر زیاد عرق کردن می‌کنید و دارای پوستی چرب هستید و یا اهل گریه کردن و رفتن به استخر با آرایش هستید، پس حتما از ریمل های ضدآب استفاده کنید تا زیر چشمانتان به حاله ای سیاه رنگ تبدیل نشود.

برای پاک كردن ريمل ضد آب باید پنبه را به آرامی روی مژه ها بکشید که باعث شکستن یا جدا شدن مژه ها نشود و پوست اطراف چشم دچار کشیدگی نشود.

• ریمل های تقویتی

این نوع ریمل علاوه بر حجم دهی و بلند کردن دارای موادی هستند که برای تقویت مژه و پرشدن یا بلند شدن مژه به طور طبیعی نیز مفید هستند.

• ریمل فیبری (Fiber Mascara)

ریمل های فیبری در هنگام حرکت، با مژه هایتان درگیر می شوند و همه ی اطراف آن را می پوشانند.

• ریمل جدا کننده ی مژه

این محصول همه کاره، که حجم دهنده و ضخیم کننده است، معمولا به صورت ضد آب عرضه می شود. با توجه به غلظت و بافت آن، این ریمل به طور مساوی روی مژه ها پخش می شود، هر مژه را جداگانه، ظریف و با فر زیبایی نشان می دهد و ظاهری خواستنی به شما می دهد.

• ریمل اکلیلی

ریمل اکلیلی به هردو شکل پودری و مایع موجود است که می توانند همان طور که گفته شد استفاده شوند. این ریمل را باید به طور مساوی روی مژه ها پخش کنید تا در یک نقطه جمع نشود. برای زمانی که به مهمانی، کلاب یا دیسکو می روید به راحتی می تواند ظاهری پر زرق و برق و درخشان به شما بدهد. همچنین رنگ های متنوعی از این ریمل وجود دارد.

• ریمل های رنگی ( Colored Mascara)

اگر می خواهید با رنگی متفاوت، آرایش چشمی متفاوت داشته باشید و به چهره تان میکاپی بولد ببخشید، از ریمل های رنگی استفاده کنید. یادتان نرود که به مژه های پلک پایین هم بزنید!

شکل‌ها و ویژگی‌های مختلف برس‌های ریمل

شکل متفاوت برس ریمل

شکل برس، محل برخورد ریمل با مژه هایتان را تعیین می کند. برای افزایش حجم و ضخامت، اکثر برس ها باید پرتر و ضخیم تر بوده، و موهای بیشتری داشته باشند. ریمل های فر کننده، برای بالا بردن مژه ها معمولا یک چوب منحنی شکل دارند. اکثر برندها برای ریمل بلند کننده، یک چوب مستقیم و باریک ارائه می کنند که بیشتر شبیه شانه است تا یک برس سنتی.

در جاهایی از مژه که می خواهید برجسته تر بنظر بیاید، بیشتر ریمل بزنید. برای چشمانی بازتر، ریمل را در وسط چشمهایتان بزنید و برای چشم های گربه ای یا بیشتر بالا بردن مژه ها، ریمل را در گوشه چشم ها بزنید.

 

انواع ریمل بر اساس نوع ماده و ترکیبات

• ریمل پودری

چند قطره آب به آن اضافه می کنید و مژه هایتان را از ریشه تا انتها رنگ آمیزی می کنید. ریمل فورا روی مژه ها می نشیند و چنین به نظر می آید که مژه ی مصنوعی گذاشته اید! برای زمانی که عجله دارید یا به جایی نزدیک می روید خیلی به درد می خورد، ولی برای مراسم های بلند مدت مناسب نیست.

• ریمل کرمی

با این ریمل می توانید به آن ها حجم، سنگینی و عمق لازم را بدهید. ولی این نوع ریمل به راحتی پخش می شود، به همین دلیل برای استفاده از آن به ابزار خاصی نیاز خواهید داشت. ریمل کرمی برای مژه های زیبا ولی کم پشت مناسب است و مژه ها را بیشتر نشان می دهد.

• ریمل مایع

این ریمل ها به راحتی یافت می شوند و بین خانم هایی که مژه های نسبتا فری دارند بسیار رایج است.این ریمل خاصیت تیز کنندگی را افزایش می دهد.بعضی از مدل های این ریمل پخش می شوند ولی مدل های ضد آب آن پخش نخواهند شد.

انواع ریمل با توجه به شکل برس

انواع ریمل با توجه به شکل برس به 8 دسته تقسیم می‌شود:

ریمل با برس ضخیم

کاربرد انواع ریمل با برس ضخیم برای پر پشت وضخیم کردن (حجم دهندگی) انواع مژه‌ها استفاده می‌شود.  معمولا در این برس‌ها از مویچه‌های ضخیم استفاده‌شده است که حجم بیشتری از مایع ریمل را بیرون آورده و روی مژه‌های شما قرار می‌دهد همین امر موجب حجیم‌ و پرپشت‌تر نشان دادن مژه‌هایتان می‌شود. استفاده از این ریمل برای افرادی که مژه‌های بلند اما کم پشت دارند توصیه می‌شود.

ریمل با برس نازک

انواع ریمل با برس نازک وصاف بیشتر مناسب بانوانی است که مژه‌هایی کوتاه و صاف دارند. این نوع ریمل به هیچ وجه خاصیت حجم‌دهندگی ندارد، تاثیر آن بیشتر در بلندکنندگی مژه است. مویچه‌های ریز در انواع ریمل با برس نازک موجب کاور کردن تک تک زه‎‌های مژه‌ شما می‌شود و حتی مژه‌های ریز گوشه‌های داخلی چشم را هم فرم می‌دهد.

ریمل با برس خمیده

انواع ریمل با برس خمیده یا منحنی بیشتر مناسب بانوانی است که مژه‌های کوتاه و صاف یا حتی مژه‌های بلند اما بدون حالت دارند. این ریمل‌ها بیشتر برای حالت‌دهی به مژه‌ استفاده می‌شود. شیوه درست استفاده از انواع ریمل با برس خمیده بدین صورت است که باید برس را از وسط مژه به سمت بالا حرکت داد این ریمل ها به فر کردن مژه‌ها کمک زیادی می‌کنند.

انواع ریمل با برس مخروطی

انواع ریمل با برس مخروطی بیشتر مناسب بانوانی است که به فرم چشم گربه‌ای علاقه دارند. قسمت پائین برس ریمل از مویچه‌های بلندتر و قسمت بالای آن از مویچه‌های نازک‌تر و پراکنده‌تر استفاده‌شده است. مویچه‌های بلند این ریمل وظیفه پوشش مژه‌های بلند و بیرونی را برعهده دارند و خاصیت بلندکنندگی دارد. مویچه‌های نازک قسمت بالای آن وظیفه پوشش دادن به مژه‌های داخلی و میانی را دارد.

انواع ریمل با برس s  شکل

از جمله پرکاربردترین و پرطرفدارترین انواع ریمل، ریمل‌های با برس s  شکل هستند. این نوع ریمل‌ها بلندکننده و حجم‌دهنده مژه هستند و طراحی بسیار خوب آن‌ها موجب می‌شود تمام قسمت‌های مژه حتی گوشه‌های داخلی چشم را هم پوشش دهد. شما می‌توانید بدون نگرانی از توپه توپه شدن ریمل روی مژه‌هایتان از این انواع ریمل با برس s  شکل استفاده کنید.

انواع ریمل با برس توپی شکل

انواع ریمل با برس توپی شکل به دو قسمت، ریمل‌های که برس آن‌ها فقط به شکل توپی است و بورس‌های معمولی و توپی شکل تقسیم‌بندی می‌شود. این نوع ریمل‌ها بسیار مناسب ریمل زدن نقطه‌ای هستند. با کمک انواع ریمل با بورس توپی شکل می‌توانید تمام قسمت‌های مژه را پوشش دهید.

انواع ریمل با برس ساعت شنی

انواع ریمل با برس ساعت شنی بیشتر برای فرم‌دهی و حجم‌دهی به مژه‌های گوشه بیرونی چشم به کار می‌رود. اگر مژه‌ گوشه‌های بیرونی چشم خوب حجم‌دهی شود کمک شایانی به بازتر دیده‌شدن چشم‌های شما می‌کند.

انواع ریمل با برس مارپیچی یا حبابی

این نوع ریمل‌ها عمل حجم دهندگی و فرم‌دهی را به بهترین حالت ممکن انجام می‌دهند. اگر می‌خواهید که هم مژه‌های شما حجم بگیرد و هم حالت‌دار نشان داده شود انواع ریمل با برس حبابی را نادیده نگیرید.

انواع ریمل از لحاظ جنس برس

جنس برس هر ریمل به دو دسته ریمل با برس پلاستیکی و ریمل‌هایی با برس مویی یا فایبری تقسیم‌بندی می‌شوند. شاید استفاده از انواع ریمل، به جنس برس ریمل بستگی چندانی نداشته‌باشد و فاکتورهایی که روی ظاهر مژه شما تاثیرگذاراند فرمول ریمل و شکل بورس آن باشند. اما برخی از افراد انواع ریمل با بورس‌های پلاستیکی را به دلیل اینکه دندانه‌های آن‌ها حالت شانه‌ای دارند و ریمل زدن با آن‌ها راحت‌تر است را ترجیح می‌دهند.

معرفی انواع ریمل بر اساس عملکرد

انواع ریمل بلندکننده مژه

ریمل‌های بلندکننده مژه اغلب دارای برس‌هایی با دندانه‌های متراکم هستند. این دندانه‌ها روی مژه به خصوص نوک مژه‌ها قرار می‌گیرد و موجب بلندتر دیده شدن آنها می‌شود. برای نتیجه‌گیری بهتر است عمل ریمل زدن را دوبار انجام دهید.

انواع ریمل حجم دهنده مژه

انواع ریمل حجم‌دهنده مژه بیشتر مناسب افرادی است که دارای مژه‌های بلند اما تنک هستند. فرمولاسیون این ریمل‌ها معمولا دارای پلیمرهای سیلیکونی ضخیمتر هستند. معمولا برس‌های انواع ریمل حجم‌دهنده دارای مویچه‌های بیشتر و ضخیم‌تر است.

انواع ریمل فر کننده مژه

ویژگی اصلی انواع ریمل فر کننده مژه برس‌های با بدنه خمیده آن‌هاست. برای جاگیری بهتر این برس‌ها در بدنه ریمل معمولا بدنه آن‌ها را بزرگ‌تر می‌سازند.

انواع ریمل ضخیم‌کننده و حجم دهنده مژه

این نوع ریمل‌ها جز انواع ریمل همه کاره محسوب می‌شوند و نام دیگر آن‌ها Lash Difining است. طراحی انواع ریمل همه کاره به نحوی است که هر مژه را به صورت جداگانه حالت دهد اما در عین حال تمام مژه‌ها صاف و یکدست باشند.

انواع ریمل جداکننده مژه

انواع ریمل جداکننده مژه به راحتی می‌تواند جای لمینت مژه را برای شما پر کند. این نوع ریمل به تازگی در بازار عرضه شده و از محبوبیت بالایی برخوردار است. انواع ریمل جداکننده مژه برخلاف ریمل‌های حجم‌دهنده مژه‌ها را یکجا جمع نکرده و دنبال آن است که ظاهری طبیعی و جدا به مژه‌ها ببخشد.

گاهی انتخاب ریمل مناسب با توجه به برندهای متعددی که در بازار وجود دارد مشکل است. نکته‌ای که شما باید در مورد انواع ریمل حتما به آن توجه کنید این است که هدف خود را از انتخاب ریمل مشخص کنید اگر به دنبال داشتن مژه‌های بلند هستید انواع ریمل بلندکننده مژه با برس نازک مناسب خواسته شماست یا اگر مژه‌های بلندی دارید وتنها به دنبال پرپشت وحجیم نشان دادن آن هستید انواع ریمل با برس‌‌های ضخیم بهترین گزینه است. در این پست از مجله خدمت از ما قصد داشتیم شما را با انواع ریمل و ویژگی‌های هر کدام آشنا کنیم تا با آگاهی بیشتر به انتخاب انواع ریمل مورد نظر خود بپردازید.